API 594 Pariksa klep

Pedaran pondok:

Karya konci: API594, Cek, Klep, Dual, Lempeng, Wafer, Ayun, Flange, WCB, CF8, CF8M, C95800, class150, 300, 4A, 5A, 6A, RANGKAIAN PRODUK: Ukuran: NPS 2 dugi ka NPS 48 Range Tekanan: Kelas 150 dugi ka Kelas 2500 Konéksi Akhir: Wafer, RF, FF, RTJ MATERI: Casting: (A216 WCB, A351 CF3, CF8, CF3M, CF8M, A995 4A, 5A, A352 LCB, LCC, LC2) Monel, Inconel, Hastelloy, UB6 ngajalin (A105, A182 F304, F304L, F316, F316L, F51, F53, A350 LF2, LF3, LF5,) STANDAR Desain & ngadamel API594 Nyanghareupan ASME B16 ...


Detil Produk

Bahan-bahanna

Tanda Produk

Karya konci: API594, Cek, Klep, Ganda, Lempeng, Wafer, Ayun, Flange, WCB, CF8, CF8M, C95800, class150, 300, 4A, 5A, 6A,

RANGKAIAN PRODUK:

Ukuran: NPS 2 dugi ka NPS 48

Rentang Tekanan: Kelas 150 dugi ka Kelas 2500

Sambungan Akhir: Wafer, RF, FF, RTJ

MATERI:

Casting: (A216 WCB, A351 CF3, CF8, CF3M, CF8M, A995 4A, 5A, A352 LCB, LCC, LC2) Monel, Inconel, Hastelloy, UB6

Ngajalin (A105, A182 F304, F304L, F316, F316L, F51, F53, A350 LF2, LF3, LF5,)

STANDAR

Desain & pabrik API594
Sareupah-hareup ASME B16.10, EN 558-1
Sambungan Akhir ASME B16.5, ASME B16.47, MSS SP-44 (NPS 22 Hungkul)
  - Soket Weld Tungtung ka ASME B16.11
  - Butt Weld Tungtungna ka ASME B16.25
  - Screwed Ends ka ANSI / ASME B1.20.1
Tés & pamariksaan API 598
Desain aman seuneu /
Ogé aya per NACE MR-0175, NACE MR-0103, ISO 15848
Lain PMI, UT, RT, PT, MT

Fitur Desain:

1. Lempeng Ganda atanapi Lempeng Tunggal
2. Wafer, Lug sareng Flanged
3. Rét sareng Simpen

Bagian muka sareng nutup klep cék API594 gumantung kana aliran sareng kakuatan médium pikeun muka atanapi nutup ku nyalira pikeun nyegah sedeng ngalir deui. Klep disebut klep cek. Katup klep kagolong kana katégori katup otomatis, anu utamina dianggo dina pipa anu sedeng ngalir dina hiji arah, sareng ngan ukur ngamungkinkeun médium ngalir dina hiji arah pikeun nyegah kacilakaan.

API594 Dual plate check valve digunakeun pikeun pipa murni sareng industri, perlindungan lingkungan, panguburan cai, suplai cai sareng saluran pipa drainase di gedong-gedong luhur pikeun nyegah aliran tibalik média. Klep cék nyoko kanawafer tipe, piring kukupu nyaéta dua semicircles, sareng nganut spring pikeun maksa ngareset, permukaan sealing tiasa janten permukaan awak las bahan tahan tahan atanapi lapisan karét, kisaran panggunaan lega, sareng panyegelan tiasa dipercaya.

Numutkeun kana struktur klep cek, éta tiasa dibagi kana tilu jinis: klep cek angkat, klep cek ayunan sareng klep cek kukupu. Angkat klep cek tiasa dibagi kana dua jinis: nangtung sareng horizontal. Klep cek ayun dibagi kana tilu jinis: klep tunggal, klep ganda sareng multi klep. Klep cek kukupu mangrupikeun jenis lempeng-liwat. Klep cek mangrupikeun klep anu sacara otomatis tiasa nyegah cairan tina ngalir deui. Katup klep klep cek dibuka dina aksi tekanan cairan, sareng cairanna ngalir tina sisi inlet ka sisi outlet. Nalika tekanan dina sisi inlet langkung handap tibatan di sisi outlet, tutup klep sacara otomatis ditutup dina kaayaan bédana tekanan cairan, gravitasi sareng faktor sanésna pikeun nyegah cairan ngalir deui.

Upami anjeun peryogi langkung seueur detil ngeunaan klep mangga hubungi departemen penjualan NSW (newsway valve)


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Bahan Katup Newsway

    Awak klep NSW sareng bahan motong tiasa ditawarkeun dina jinis Forged sareng tipe Casting. Gigireun bahan stainless steel sareng karbon, urang ogé ngadamel klep dina bahan khusus sapertos titanium, aloi nikel, HASTELLOY® *, INCOLOY®, MONEL®, Alloy 20, super-duplex, alloy tahan korosi sareng bahan kelas urea.

    Bahan anu sayogi

    Ngaran mérek UNS nr. Werkstoff nr. Palsu Casting
    Baja karbon K30504 1.0402 A105 A216 WCB
    Baja karbon   1.046 A105N  
    Baja Karbon temp Low K03011 1.0508 A350 LF2 A352 LCB
    Baja ngahasilkeun tinggi K03014   A694 F60  
    3 1/2 Baja nikel K32025 1,5639 A350 LF3 A352 LC3
    5 Chrome, 1/2 Moly K41545 1.7362 A182 F5 A217 C5
    1 1/4 Chrome, 1/2 Moly K11572 1.7733 A182 F11 A217 WC6
      K11597 1.7335    
    2 1/4 Chrome, 1/2 Moly K21590 1,738 A182 F22 A217 WC9
    9 Chrome, 1 Moly K90941 1.7386 A182 F9 A217 CW6
    X 12 Chrome, 091 Moly K91560 1.4903 A182 F91 A217 C12
    13 Chrome S41000   A182 F6A A351 CA15
    17-4PH S17400 1.4542 A564 630  
    254 SMo S31254 1.4547 A182 F44 A351 CK3MCuN
    304 S30400 1.4301 A182 F304 A351 CF8
    304L S30403 1.4306 A182 F304L A351 CF3
    310S S31008 1.4845 A182 F310S A351 CK20
    316 S31600 1.4401 A182 F316 A351 CF8M
      S31600 1.4436    
    316L S31603 1.4404 A182 F316L A351 CF3M
    316Ti S31635 1.4571 A182 F316Ti  
    317L S31703 1.4438 A182 F317L A351CG8M
    321 S32100 1.4541 A182 F321  
    321H S32109 1.4878 A182 F321H  
    347 S34700 1.455 A182 F347 A351 CF8C
    347H S34709 1.4961 A182 F347H  
    410 S41000 1.4006 A182 F410  
    904L N08904 1.4539 A182 F904L  
    Tukang kayu 20 N08020 2,466 B462 N08020 A351 CN7M
    Dupleks 4462 S31803 1.4462 A182 F51 A890 Gr 4A
    SAF 2507 S32750 1.4469 A182 F53 A890 Gr 6A
    Zeron 100 S32760 1.4501 A182 F55 A351 GR CD3MWCuN
    Ferralium® 255 S32550 1,4507 A182 F61  
    Nicrofer 5923 hMo N06059 2,4605 B462 N06059  
    Nikel 200 N02200 2.4066 B564 N02200  
    Nikel 201 N02201 2.4068 B564 N02201  
    Monel® 400 N04400 2.436 B564 N04400 A494 M35-1
    Monel® K500 N05500 2.4375 B865 N05500  
    Incoloy® 800 N08800 1.4876 B564 N08800  
    Incoloy® 800H N08810 1.4958 B564 N08810  
    Incoloy® 800HT N08811 1.4959 B564 N08811  
    Incoloy® 825 N08825 2.4858 B564 N08825  
    Inconel® 600 N06600 2.4816 B564 N06600 A494 CY40
    Inconel® 625 N06625 2.4856 B564 N06625 A494 CW 6MC
    Hastelloy® B2 N10665 2.4617 B564 N10665 A494 N 12MV
    Hastelloy® B3 N10675 2,46 B564 N10675  
    Hastelloy® C22 N06022 2,4602 B574 N06022 A494 CX2MW
    Hastelloy® C276 N10276 2.4819 B564 N10276  
    Hastelloy® C4 N06455 2.461 B574 N06455  
    Titanium GR. 1 R50250 3.7025 B381 F1 B367 C1
    Titanium GR. 2 R50400 3.7035 B381 F2 B367 C2
    Titanium GR. 3 R50550 3.7055 B381 F3 B367 C3
    Titanium GR. 5 R56400 3.7165 B381 F5 B367 C5
    Titanium GR. 7 R52400 3.7235 B381 F7 B367 C7
    Titanium GR. 12 R53400 3.7225 B381 F12 B367 C12
    Zirconium® 702 R60702   B493 R60702  
    Zirconium® 705 R60705   B493 R60705  

     

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami