Sértipikat kami

API 6D, API 607, CE, ISO9001, ISO14001, ISO18001, TS. (Upami anjeun peryogi sertipikat kami, mangga ngahubungan kami sales@nswvalve.com )

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4f
  • 5
  • 6
  • NSW FACTORY
  • NSW FACTORY 2

Tentang Kami

Newsway Valve Co., Ltd. mangrupikeun produsén klep industri profesional sareng éksportir langkung ti 20 taun sajarah, sareng ngagaduhan 20.000 ㎡ bengkel katutup. Kami fokus kana desain, pamekaran, pembuatan. Newsway Valve mastikeun numutkeun kana sistem mutu internasional standar ISO9001 pikeun produksi. Produk kami nyepeng sistem desain anu dibantuan komputer anu komprehensif sareng peralatan numerik komputer anu canggih dina produksi, pamrosésan sareng uji coba. Kami gaduh tim pamariksaan nyalira pikeun ngontrol kualitas klep sacara ketat, tim inspeksi kami mariksa klep ti casting heula dugi ka paket akhir, aranjeunna ngawas unggal prosés dina produksi. Sareng kami ogé kerjasama sareng departemén inspeksi anu katilu pikeun ngabantosan konsumén urang pikeun ngawas klep sateuacan dikintun.

Kauntungan urang

Produsén klep profésional

Perusahaan Klep Newsway parantos ngiringan produksi klep langkung ti 20 taun sareng gaduh pangalaman euyeub dina desain klep sareng produksi. Parusahaan urang ngajaga produksi jeung ngolah alat terus diropéa pikeun mastikeun akurasi ngolah produk na efisiensi.

Professional valve manufacturer

Kauntungan urang

Sistem kontrol kualitas ketat

Numutkeun kana sistem manajemen kadali kualitas ISO9001, Perusahaan Newsway Valve ketat ngatur unggal léngkah tina casting klep dugi ka mesin ka perakitan, ngalukis, sareng bungkus pikeun mastikeun yén klep anu dikirim kaluar ti pabrik 100% mumpuni.

Strict quality control system

Kauntungan urang

Tim propésional

Newsway Valve Company dilengkepan departemén produksi, departemén téknis, departemen penjualan, departemén kualitas, departemén dokumen, departemen keuangan sareng departemen purna jual kanggo ngalayanan konsumén langkung saé sareng gancang.

Professional team

Kauntungan urang

Komitmen saatos-penjualan

Perusahaan Newsway Valve janji yén: Upami palanggan mendakan masalah kualitas produk, kami bakal ngabantosan nasabah nyayogikeun jasa perbaikan atanapi ngagantian gratis. Ngabantosan palanggan pikeun nungkulan masalah gancang

After-sales commitment
  • 8
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7