Produk Kami

Precision, Performance, sareng Reliabilitas

Kami ahli kana klep bal, klep gerbang, klep cek, klep dunya, klep kukupu, klep colokan, saringan, klep kontrol. Produk

  • about_img

Tentang Kami

Newsway Valve Co., Ltd. mangrupikeun produsén klep industri profesional sareng éksportir langkung ti 20 taun sajarah, sareng ngagaduhan 20.000 ㎡ bengkel katutup. Kami fokus kana desain, pamekaran, pembuatan. Newsway Valve mastikeun numutkeun kana standar sistem mutu internasional ISO9001 pikeun produksi. Produk kami nyepeng sistem desain anu dibantuan komputer anu komprehensif sareng peralatan numerik komputer canggih dina produksi, pamrosésan sareng uji coba. Kami gaduh tim pamariksaan nyalira pikeun ngontrol kualitas klep sacara ketat, tim inspeksi kami mariksa klep ti casting heula dugi ka paket akhir, aranjeunna ngawas unggal prosés dina produksi. Sareng kami ogé kerjasama sareng jurusan inspeksi anu katilu pikeun ngabantosan konsumén urang pikeun ngawas klep sateuacan dikintun.

Kauntungan urang

Pangalaman anu euyeub

Pabrikan klep propésional, ngahasilkeun klep salami langkung ti 10 taun. Perusahaan kami gaduh kerjasama jangka panjang sareng investasi di pengecoran, kualitas dikendali tina sumberna, sareng waktos pangiriman dijamin

Rich experience

Kauntungan urang

Tim propésional

Kami gaduh tim desain sareng produksi anu propésional anu tiasa ngahasilkeun gambar CAD, klep desain numutkeun kabutuhan pelanggan, ngahasilkeun sareng ngolah numutkeun gambar produksi pelanggan, sareng ngarobih numutkeun kaayaan damel anu disayogikeun ku konsumén

Professional team

Kauntungan urang

Tim penjualan propésional

Tim penjualan propésional, staf penjualan wawuh kana kawijakan klep, cutatan tepat waktu, palayanan pelanggan iraha waé.

Professional sales team

Kauntungan urang

Jasa saatos-jualan unggulan

Saatos produk dikirimkeun, éta henteu tungtung kerjasama urang. Kami ngagantelkeun penting pisan pikeun layanan saatos-penjualan. Upami produk éta ngagaduhan masalah kualitas, kami bakal aktip kerjasama sareng pelanggan pikeun méréskeunana, sareng nunjuk staf téknis perusahaan pikeun buka situs konstruksi pikeun panduan. Upami teu aya jalan pikeun méréskeunana, kami bakal ngabantosan palanggan pikeun ngagentos haratis.

Excellent after-sales service
  • 8
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7