• sns02
  • sns03
  • sns04
  • sns05
  • sns06
  • linkedin

Warta

  • Top 10 China ball valve manufacturer list in 2020

    Top 10 daptar produsén klep bola Cina di 2020

    Top 10 daptar produsén klep bola Cina taun 2020 1.Suzhou Neway Valve Co., LTD., merek klep anu terkenal, mangrupikeun perusahaan anu didaptarkeun, mérek dagang anu kasohor di Propinsi Jiangsu, perusahaan téknologi tinggi, salah sahiji anu panggedéna. Pabrikan sareng eksportir klep industri di Cina, sareng perusahaan khusus ...
    Maca deui
  • China Gate Valve product market analysis

    Analisis pasar produk China Gate Valve

    Analisis pasar produk China Gate Valve Dumasar kana analisa téknologi klep domestik sareng asing sareng paménta pasar di bumi sareng di luar negeri, tren pamekaran sareng arah investasi klep industri sareng téknologi industri klep anu luhur sareng anyar diulik dina taun-taun ayeuna. Khususna...
    Maca deui
  • why do we choose wafer check valve

    naha urang milih klep cek wafer

    Klep cek nyaéta ngandelkeun aliran médium éta sorangan sareng sacara otomatis muka sareng nutup disc klep, dianggo pikeun nyegah aliran média klep deui, ogé katelah klep cek, klep saarah, klep countercurrent, sareng klep tekanan deui. Klep cek mangrupikeun jinis klep otomatis, fungsi utami nyaéta t ...
    Maca deui
  • Fully Lined Polyurethane Knife Gate Valve Abrasive Resistant

    Pinuh dijejeran Polyurethane péso Gate klep Abrasive Tahan

    RANGE PRODUK: Ukuran: NPS 2 mun NPS 48 Range tekanan: Kelas 150, PN16, PN10 Flange Connection: Flange BAHAN: Casting: (GGG40, GGG50, A216 WCB, A351 CF3, CF8, CF4M, CF8M, A92M, CF8M, A995A LCB, LCC, LC2) Monel, Inconel, Hastelloy, UB6 STANDAR Desain & pabrik MSS SP-81 Face-to-fa...
    Maca deui
  • Why do we choose NSW forged steel gate valve

    Naha urang milih NSW ngajalin klep Gerbang baja

    Newsway klep (NSW) Company boga leuwih ti 20 taun pangalaman dina rarancang, produksi jeung ékspor valves baja ngajalin. Pausahaan mastikeun ngadalikeun produk luyu jeung sistem manajemen kualitas ISO9001 pikeun mastikeun yén unggal klep dikaluarkeun 100% mumpuni. Perusahaan kami adalah kami...
    Maca deui
  • Why do we choose ball valves with ISO5211 mounted pad

    Naha urang milih bal valves kalawan ISO5211 dipasang Pad

    Ball valves kalawan ISO 5211 ningkatna Pad mangrupakeun évolusi produk klep bola biasa, éta boga sagala fungsi klep bal biasa, sarta dina bentuk leuwih geulis ti klep bal biasa, leuwih hipu. Pamasangan aktuator listrik atanapi pneumatik sareng klep bola platform nyaéta ...
    Maca deui
  • Stainless Steel Gate Valve API 600 Standard

    Stainless Steel Gate klep API 600 Standar

    Perusahaan Newsway Valve ngahasilkeun klep gerbang stainless steel dina API 600 Standar, bahan klep tiasa stainless steel, stainless steel duplex, stainless steel super duplex (CF8, CF8M, CF3, CF8M, 4A, 5A, 6A). valves Gerbang kami aya dina enol leakage. API 600 Stainless Steel Gate klep dibagi i ...
    Maca deui
  • Why do you choose forged steel globe valve

    Naha anjeun milih klep dunya baja ngajalin

    Klep dunya baja ngajalin dibagi kana klep dunya baja karbon palsu sareng klep globe stainless steel, umumna dianggo dina kaayaan tekanan tinggi sareng sedeng (150lb-800lb, 1500LB, 2500LB), kitu ogé dina suhu luhur sareng rendah (-196 ℃ ~ 700 ℃), valves baja ngajalin boga st luhur ...
    Maca deui
  • NEWSWAY VALVE COMPANY won the “quality standard” Zhejiang manufacturing certification

    NEWSWAY VALVE COMPANY meunang "standar kualitas" sertifikasi manufaktur Zhejiang

    Newsway Valve Company ngaluluskeun deklarasi diri, pamariksaan produk, ulasan ketat pihak katilu sareng tautan sanésna, dina 1 Juli 2020, sacara resmi nampi "Sertifikasi Manufaktur Zhejiang", sertipikat ieu dikaluarkeun ku Zhejiang Manufacturing International Certification Alliance...
    Maca deui
  • Y strainer valve four categories and complete structural characteristics

    Y strainer klep opat kategori jeung ciri struktural lengkep

    Y strainer klep mangrupa alat klep strainer indispensable dina sistem pipa conveying sedeng. Y strainer klep biasana dipasang dina inlet of klep ngurangan tekanan, klep relief tekanan, klep tingkat cai konstan atawa parabot lianna. 1. The klep strainer hawa ngajadikeun po ...
    Maca deui
  • Four functions of valves in pipelines

    Opat fungsi valves dina pipelines

    Newsway klep Company (NSW) valves anu loba dipaké dina sagala rupa widang pipa, éta bisa minuhan sarat di handap pikeun valves pipa 1. Neukteuk off sarta ngaleupaskeun sedeng Ieu fungsi paling dasar klep nu. Biasana, klep kalayan jalur aliran lempeng dipilih, sareng aliranna ...
    Maca deui
  • Large inventory of China API 602 Forged Steel Globe Valve

    Inventory badag Cina API 602 ngajalin Steel Globe klep

    Newsway klep Company mangrupakeun produsén valves profésional API 602 ngajalin Steel Globe valves, urang bisa ngahasilkeun 40000 susunan API 602 ngajalin Steel Globe valves per Bulan. Newsway Valve gaduh inventaris klep anu ageung pikeun ngagampangkeun palanggan pikeun pangiriman iraha waé. Ngaran produk: Ngajalin Steel Glob ...
    Maca deui