API 600 Gate Valve

Pedaran pondok:

Karya konci: API 600, Gerbang, Klep, OS&Y, Bolt, Bonét, Flange, WCB, CF8, CF8M, C95800, Kelas 150, 300, 2500, 4A, 5A, 6A RANGKAI PRODUK: Ukuran: NPS 2 dugi ka NPS 60 Range Tekanan : Kelas 150 dugi ka Kelas 2500 Flange Connection: RF, FF, RTJ MATERI: Casting: (A216 WCB, A351 CF3, CF8, CF3M, CF8M, A995 4A, 5A, A352 LCB, LCC, LC2) Monel, Inconel, Hastelloy, UB6 Desain STANDAR & ngadamel API600 Nyanghareupan ASME B16.10 Tungtung Konéksi ASME B16.5, ASME B16.47, MSS SP-44 (NPS 22 Hungkul) - ...


Detil Produk

Bahan-bahanna

Tanda Produk

Karya konci: API 600, Gate, Valve, OS&Y, Bolt, Bonnet, Flange, WCB, CF8, CF8M, C95800, Class 150, 300, 2500, 4A, 5A, 6A

RANGKAIAN PRODUK:

Ukuran: NPS 2 dugi ka NPS 60

Rentang Tekanan: Kelas 150 dugi ka Kelas 2500

Sambungan Flange: RF, FF, RTJ

MATERI:

Casting: (A216 WCB, A351 CF3, CF8, CF3M, CF8M, A995 4A, 5A, A352 LCB, LCC, LC2) Monel, Inconel, Hastelloy, UB6

STANDAR

Desain & pabrik API600
Sareupah-hareup ASME B16.10
Sambungan Akhir ASME B16.5, ASME B16.47, MSS SP-44 (NPS 22 Hungkul)
  - Butt Weld Tungtungna ka ASME B16.25
Tés & pamariksaan API 598
Desain aman seuneu /
Ogé aya per NACE MR-0175, NACE MR-0103, ISO 15848
Lain PMI, UT, RT, PT, MT

Fitur Desain:

1. Pinuh atanapi Ngurangan Bore
2.RF, RTJ, atanapi BW
3. Luar Screw & Yoke (OS&Y), batang naék
4. Bonét Bonci atanapi Bonét Seal Tekanan
5. ngaganjel fléksibel atanapi padet
6. Cingcin korsi anu tiasa diperbarui

API 600 Gate Valve mangrupikeun desain klep gerbang numutkeun standar API 600, standar API 600 mangrupikeun standar American Petroleum Institute. Biasana nganut gerbang tunggal ngaganjel, atanapi gerbang ngaganjel padet atanapi struktur gerbang ngaganjel fleksibel.

Fitur Struktural API600 Gate Valve

1. Desain produk sareng ngadamel minuhan sarat standar canggih, kalayan panyegelan anu dipercaya sareng kinerja anu saé.

2. Desain strukturna kompak sareng wajar, sareng penampilan na éndah.

3. Éta nyoko kana struktur gerbang elastis jinis ngaganjel, kalayan bantalan gulung dina diaméter sedeng sareng ageung, anu ngajantenkeun gampang dibuka sareng nutup.

4. Awak klep ngagaduhan kisaran lengkep bahan, sareng pengepakan sareng gasket dipilih sacara wajar numutkeun kaayaan damel anu saleresna atanapi sarat pangguna, anu tiasa diterapkeun kana sagala rupa tekanan, suhu sareng kaayaan damel sedeng.

5. Ngadopsi rupa-rupa standar flange piping domestik sareng asing sareng flange sealing jinis permukaan pikeun minuhan sagala rupa kabutuhan rékayasa sareng syarat pangguna.

Pamasangan klep gerbang API 600:

1. Pariksa bagian jero rongga klep sareng permukaan sealing sateuacan dipasang, sareng henteu aya kokotor atanapi partikel keusik anu kéngingkeun;

2. Bolts unggal bagian sambungan bakal rata diperketat;

3. Pariksa bagian bungkus anu diteken pageuh, henteu ngan ukur pikeun mastikeun ketang bungkusna, tapi ogé pikeun mastikeun bukaan gerbang anu fleksibel;

4. Sateuacan masang klep, pangguna kedah parios modél klep, ukuran konéksi sareng merhatoskeun arah aliran médium pikeun mastikeun konsistensi sareng syarat klep;

5. Nalika masang klep, pangguna kedah nyéépkeun rohangan anu diperyogikeun pikeun drive klep;

6. Kabel alat drive kedah dilaksanakeun numutkeun diagram kabel;

7. Klep gerbang API 600 kedah dijaga sacara teratur, sareng henteu aya tabrakan atanapi peres anu diidinan pikeun nyingkahan segel. 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Bahan Katup Newsway

    Awak klep NSW sareng bahan motong tiasa ditawarkeun dina jinis Forged sareng tipe Casting. Gigireun bahan stainless steel sareng karbon, urang ogé ngadamel klep dina bahan khusus sapertos titanium, aloi nikel, HASTELLOY® *, INCOLOY®, MONEL®, Alloy 20, super-duplex, alloy tahan korosi sareng bahan kelas urea.

    Bahan anu sayogi

    Ngaran mérek UNS nr. Werkstoff nr. Palsu Casting
    Baja karbon K30504 1.0402 A105 A216 WCB
    Baja karbon   1.046 A105N  
    Baja Karbon temp Low K03011 1.0508 A350 LF2 A352 LCB
    Baja ngahasilkeun tinggi K03014   A694 F60  
    3 1/2 Baja nikel K32025 1,5639 A350 LF3 A352 LC3
    5 Chrome, 1/2 Moly K41545 1.7362 A182 F5 A217 C5
    1 1/4 Chrome, 1/2 Moly K11572 1.7733 A182 F11 A217 WC6
      K11597 1.7335    
    2 1/4 Chrome, 1/2 Moly K21590 1,738 A182 F22 A217 WC9
    9 Chrome, 1 Moly K90941 1.7386 A182 F9 A217 CW6
    X 12 Chrome, 091 Moly K91560 1.4903 A182 F91 A217 C12
    13 Chrome S41000   A182 F6A A351 CA15
    17-4PH S17400 1.4542 A564 630  
    254 SMo S31254 1.4547 A182 F44 A351 CK3MCuN
    304 S30400 1.4301 A182 F304 A351 CF8
    304L S30403 1.4306 A182 F304L A351 CF3
    310S S31008 1.4845 A182 F310S A351 CK20
    316 S31600 1.4401 A182 F316 A351 CF8M
      S31600 1.4436    
    316L S31603 1.4404 A182 F316L A351 CF3M
    316Ti S31635 1.4571 A182 F316Ti  
    317L S31703 1.4438 A182 F317L A351CG8M
    321 S32100 1.4541 A182 F321  
    321H S32109 1.4878 A182 F321H  
    347 S34700 1.455 A182 F347 A351 CF8C
    347H S34709 1.4961 A182 F347H  
    410 S41000 1.4006 A182 F410  
    904L N08904 1.4539 A182 F904L  
    Tukang kayu 20 N08020 2,466 B462 N08020 A351 CN7M
    Dupleks 4462 S31803 1.4462 A182 F51 A890 Gr 4A
    SAF 2507 S32750 1.4469 A182 F53 A890 Gr 6A
    Zeron 100 S32760 1.4501 A182 F55 A351 GR CD3MWCuN
    Ferralium® 255 S32550 1,4507 A182 F61  
    Nicrofer 5923 hMo N06059 2,4605 B462 N06059  
    Nikel 200 N02200 2.4066 B564 N02200  
    Nikel 201 N02201 2.4068 B564 N02201  
    Monel® 400 N04400 2.436 B564 N04400 A494 M35-1
    Monel® K500 N05500 2.4375 B865 N05500  
    Incoloy® 800 N08800 1.4876 B564 N08800  
    Incoloy® 800H N08810 1.4958 B564 N08810  
    Incoloy® 800HT N08811 1.4959 B564 N08811  
    Incoloy® 825 N08825 2.4858 B564 N08825  
    Inconel® 600 N06600 2.4816 B564 N06600 A494 CY40
    Inconel® 625 N06625 2.4856 B564 N06625 A494 CW 6MC
    Hastelloy® B2 N10665 2.4617 B564 N10665 A494 N 12MV
    Hastelloy® B3 N10675 2,46 B564 N10675  
    Hastelloy® C22 N06022 2,4602 B574 N06022 A494 CX2MW
    Hastelloy® C276 N10276 2.4819 B564 N10276  
    Hastelloy® C4 N06455 2.461 B574 N06455  
    Titanium GR. 1 R50250 3.7025 B381 F1 B367 C1
    Titanium GR. 2 R50400 3.7035 B381 F2 B367 C2
    Titanium GR. 3 R50550 3.7055 B381 F3 B367 C3
    Titanium GR. 5 R56400 3.7165 B381 F5 B367 C5
    Titanium GR. 7 R52400 3.7235 B381 F7 B367 C7
    Titanium GR. 12 R53400 3.7225 B381 F12 B367 C12
    Zirconium® 702 R60702   B493 R60702  
    Zirconium® 705 R60705   B493 R60705  

     

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami