Tambang

Pertambangan ngarujuk kana ékstraksi mineral alamiah sapertos padet (sapertos batubara sareng mineral), cairan (sapertos minyak atah) atanapi gas (sapertos gas alam). Kalebet tambang bawah tanah atanapi di luhur, operasi tambang, sareng sadaya padamelan tambahan, sapertos grinding, beneficiation sareng perlakuan, anu umumna dilaksanakeun di caket tempat tambang atanapi situs pikeun ngolah bahan baku, mangrupikeun kagiatan sapertos kieu.

KAPALINGAN NEWSWAY nyayogikeun solusi pikeun industri pertambangan bakal ngabantosan ningkatkeun kasalametan lingkungan, kaayaan damel tina pipa prosés, dasar fasilitas & umur layanan klep, sareng ngirangan waktos anu disababkeun ku pangropéa.

Klep NEWSWAY tiasa nyayogikeun industri logam sareng mineral ku klep bal anu diperenahkeun ku logam anu parah anu tahan dina lingkungan pengolahan anu ekstrim. Klep autoklaf kami parantos hasil dilakukeun dina aplikasi pipa bubur di panjuru dunya.

Pasar Aplikasi Utama:

Eksploitasi sareng Peleburan Tambang Besi

Eksploitasi sareng Pangolahan Tambang Aluminium

Eksploitasi sareng Pangolahan Tambang Nikel

Eksploitasi sareng Pangolahan tambang tambaga

Produk Terlibat Utama:

Klep Bola Dipaké Metal

Klep Gerbang Baja Konvensional

Klep Gerbang Péso

Klep Klep

Klep leutak