FAQs

FAQ

PERTANYAAN SING AYA

Naha anjeun pabrik?

Leres, kami produsén klep profesional. Kami parantos kalibet dina produksi, pamrosésan sareng ékspor klep langkung ti 10 taun.

Nagara mana klep anjeun diékspor?

Kami gaduh pangalaman anu euyeub dina ékspor klep sareng ngartos kabijakan sareng prosedur sababaraha nagara. 90% klep kami diékspor ka mancanagara, utamina di Inggris, Amérika Serikat, Perancis, Italia, Walanda, Mexico, Brazil, Malaysia, Thailand, Singapura, jst.

Naon sertipikat anjeun gaduh?

Kami gaduh CE, ISO, API, TS sareng sertipikat anu sanés.

Proyék naon anu anjeun ilubiung?

Kami sering nyayogikeun klep kanggo proyek domestik sareng asing, sapertos minyak bumi, kimia, gas bumi, pembangkit listrik, jst.

Naon kisaran produk anjeun?

Tipe klep: Klep bal, cek klep, klep panto, klep GLOBE, klep BUTTERFLY,

Klep plug, STRAINER jsb

Ukuran klep: Ti 1/2 Inci dugi ka 80 Inci

Tekanan klep: Ti 150LB dugi ka 3000LB

Standar Desain Valve: API602, API6D, API608, API600, API594, API609, API599,

BS1868, BS1873, ASME B16.34, DIN3352, DIN3356 jsb.

Dupi anjeun tiasa ngadamel OEM?

Leres, urang sering ngalakukeun OEM pikeun perusahaan klep asing, sareng sababaraha agén nganggo mérek dagang NSW kami, anu dumasar kana kabutuhan pelanggan.

Naha harga anjeun ngagaduhan kaunggulan?

Kami gaduh pabrik casting nyalira, dina kualitas anu sami, harga kami nguntungkeun pisan, sareng waktos pangiriman dijamin.

Kumaha ngeunaan kualitas produk anjeun?

Perusahaan urang ngagantelkeun penting pisan pikeun kualitas produk. Jurusan QC kami nutupan pamariksaan bahan baku, pamariksaan visual, pangukuran ukuran, pangukuran ketebalan témbok, uji hidrolik, uji tekanan udara, uji fungsional, sareng sajabana, ti casting ka produksi dugi ka bungkus. Unggal tautan ngagaduhan patuh anu ketat sareng sistem kontrol kualitas ISO9001.

Naon istilah pamayaran anjeun?

A: deposit 30% TT sareng kasaimbangan sateuacan kintun.

B: deposit 70% sateuacan kintun sareng kasaimbangan ngalawan salinan BL

C: 10% titipan TT sareng kasaimbangan sateuacan kintun

D: deposit 30% TT sareng kasaimbangan ngalawan salinan BL

E: deposit 30% TT sareng kasaimbangan ku LC

F: 100% LC

Sabaraha lami waktos jaminan produk?

Biasana éta 14 bulan. Upami aya masalah kualitas, kami bakal nyayogikeun gratis.

Patarosan atanapi patarosan anu sanés?

Punten hubungi staf penjualan sareng jasa kami ku telepon atanapi email.

Hoyong damel sareng urang?