Minyak sareng Gas

Oli jeung gas bakal tetep jadi sumber énergi utama di dunya; status gas alam bakal janten langkung penting tibatan kantos dina dasawarsa ka payun. Tantangan dina sektor industri ieu nyaéta ngagunakeun téknologi anu pas pikeun mastikeun produksi anu dipercaya sareng pasokan kontinyu. Produk, sistem sareng solusi NEWSWAY ningkatkeun efisiensi tutuwuhan sareng efisiensi pikeun kasuksésan maksimum. Salaku produsén klep propésional sareng pemasok, NEWSWAY nawiskeun sababaraha rupa produk klep kualitas luhur pikeun rupa-rupa éléktrifikasi, otomatisasi, digitalisasi, perawatan cai, komprési sareng téknologi drive.

Produk VALVE NEWSWAY kedah dianggo ku sababaraha cara:

1. Produk éksplorasi minyak bumi sareng gas jero, sistem sareng jasa siklus kahirupan pinuh

2. solusi pangeboran minyak sareng gas luar negeri

3. produksi luar negeri sareng solusi pamrosésan

4. "one-stop" produksi minyak sareng gas luar negeri sareng solusi pamrosésan

5. gas alam sareng larutan pipa gas alam cair

6. Pentingna tanaga 6 gas alam liquefied (LNG) dina sektor pasokan énergi global peryogi solusi canggih dina ranté nilai LNG.

7. pergudangan sareng solusi tegalan tank

Industri minyak sareng gas sok janten beuli panggedéna di pasar klep. Éta kedah dianggo utamina dina sistem ieu: lapangan pipa minyak sareng gas internal jaringan pipa pengumpulan, depot minyak cadangan minyak mentah, jaringan pipa perkotaan, pemurnian gas bumi sareng pabrik pengolahan, panyimpenan gas alam, suntikan cai sumur minyak, minyak atah, produk jadi Minyak, transmisi gas, platform luar negeri, darurat cut-off, stasiun kompresor, saluran pipa kapal selam, jsb.

Katup minyak sareng gas utamina kalebet:

Klep GATE: 1/2 "-300" , CL150-CL600;

Klep GLOBE: 1/2 "-14", CL150-CL600; 1/2 "-4", CL1500; 1/2 "-2", CL6000

CÉH KAPI: 1/2 ”, CL150-CL600; 1/2 "- 1-1 / 2", CL1500

Klep BUTTERFLY: 1/2 "-30", CL150

Klep bal: 1/2 "-12", CL150-CL300; 1/2 "- 1-1 / 2", CL1500

Klep plug: 1/2 "-2", CL150-CL300

Bahan klep minyak sareng gas utamina kalebet:

A105, A216 Gr. WCB, A350 Gr. LF2, A352 Gr. LCB, A182 Gr. F304, A182 Gr. F316, A351 Gr. CF8, A351 Gr. CF8M jsb.