Kontrol Kualitas

Sistem Kontrol Kualitas NSW

Klep anu dihasilkeun ku Newsway Valve Company ketat nuturkeun sistem kontrol kualitas ISO9001 pikeun ngendalikeun kualitas klep sapanjang prosés pikeun mastikeun yén produk 100% mumpuni. Kami bakal sering ngaudit pemasok kami pikeun mastikeun yén kualitas bahan aslina mumpuni.

Masing-masing produk urang bakal ngagaduhan tandana tiasa dilacak nyalira pikeun ngonfirmasi katacak produk.

Bagian téknis:

Ngadamel Gambar numutkeun sarat konsumén, sareng marios gambar pamrosésan.

Bagian kontrol kualitas:

Bagian anu bakal datang:

1. Pamariksaan visual pikeun casting: Saatos corétan sumping di pabrik, sacara visual mariksa casting numutkeun standar MSS-SP-55 sareng ngadamel rékaman pikeun mastikeun yén casting henteu ngagaduhan masalah kualitas sateuacan tiasa disimpen. Pikeun casting klep, urang bakal ngalaksanakeun cek perlakuan panas sareng pamariksaan solusi solusi pikeun mastikeun kinerja casting produk.

2.Valve témbok ketebalan témbok: Castings diimpor kana pabrik, QC bakal nguji kandel témbok awak klep, sareng éta tiasa dilebetkeun kana gudang saatos mumpuni.

3. Analisis kinerja bahan baku: bahan anu diuji diuji pikeun unsur kimia sareng sipat fisik, sareng rékaman didamel, teras aranjeunna tiasa dilebetkeun saatos aranjeunna parantos mumpuni.

4. tés NDT (PT, RT, UT, MT, opsional numutkeun sarat konsumén)

Bagian produksi:

1. Pamariksaan ukuran mesin: QC mariksa sareng ngarékam ukuran bérés numutkeun gambar produksi, sareng tiasa ngaléngkah ka léngkah salajengna saatos mastikeun yén éta mumpuni.

2. Pamariksaan produk: Saatos produk dirakit, QC bakal nguji sareng ngarékam kinerja produk, teras teraskeun kana léngkah salajengna saatos mastikeun yén éta mumpuni.

3. Pamariksaan ukuran klep: QC bakal mariksa ukuran klep numutkeun gambar kontrak, sareng ngaléngkah ka léngkah salajengna saatos ngalaksanakeun tés.

4. Tés kinerja sealing klep: QC ngalaksanakeun tés hidrolik sareng tés tekanan hawa kana kakuatan klep, segel korsi, sareng segel luhur numutkeun standar API598.

Pamariksaan cet: Saatos QC negeskeun yén sadaya inpormasi cocog, cet tiasa dilaksanakeun, sareng cet anu réngsé tiasa diparios.

Pamariksaan bungkus: Pastikeun yén produkna ditetepkeun dina kotak kai ékspor (kotak kai kayu lapis, kotak kai fumigated), sareng nyandak tindakan pikeun nyegah Uap sareng dispersi.

Kualitas sareng konsumén mangrupikeun pondasi kasalametan perusahaan. Perusahaan Newsway Valve bakal teras ngamutahirkeun sareng ningkatkeun kualitas produk urang sareng tetep gancang sareng dunya. 

RHGhf4wtrn
eRd5Jt6ijy
rDKwWybbaf
FWrStY6Q4b
X8SZcSsjMa
ybtZBSDRmH
wKGBKPHnpJ
MMicaFfsCG
1
kDGzCydaQH
10油漆厚度
11包装1