Cryogenics sareng LNG

LNG (gas alam liquefied) nyaéta gas alam anu didinginkan nepi ka -260 ° Fahrenheit dugi ka janten cair teras disimpen dina hakekat tekanan udara. Ngarobih gas alam kana LNG, prosés anu ngirangan volume na sakitar 600 kali. LNG mangrupikeun énergi anu aman, beresih sareng épisién anu dianggo di panjuru dunya pikeun ngirangan émisi karbon dioksida

NEWSWAY nawiskeun rangkeian solusi klep Cryogenic & Gas pikeun ranté LNG kalebet cadangan gas hulu, tutuwuhan cair, bak panyimpenan LNG, operator LNG sareng regasifikasi. Kusabab kaayaan damel anu parah, klep kedah didesain nganggo batang penyambungan, bonét boléd, seuneu aman, batang buktina anti-statis sareng blowout.

Solusi klep lengkep

Karéta LNG, terminal, sareng operator

Hélium khusus, hidrogén, oksigén

Aplikasi superconductivity

Aeroangkasa

Réaktor fusi Tokamak

Produk utama:

Klep kriogenik

Klep watekna handap

Gerbang Klep

Klep Globe

Klep Bola