Profil Perusahaan

Ngeunaan klep Newsway
Newsway Valve CO., LTD mangrupikeun produsen katup industri anu profesional sareng éksportir langkung ti 20 taun sajarah, sareng ngagaduhan 20.000 ㎡ bengkel katutup. Kami fokus kana desain, pamekaran, pembuatan. Newsway Valve mastikeun numutkeun kana standar sistem mutu internasional ISO9001 pikeun produksi. Produk kami nyepeng sistem desain anu dibantuan komputer anu komprehensif sareng peralatan numerik komputer canggih dina produksi, pamrosésan sareng uji coba. Kami gaduh tim pamariksaan nyalira pikeun ngontrol kualitas klep sacara ketat, tim inspeksi kami mariksa klep ti casting heula dugi ka paket akhir, aranjeunna ngawas unggal prosés dina produksi. Sareng kami ogé kerjasama sareng jurusan inspeksi anu katilu pikeun ngabantosan konsumén urang pikeun ngawas klep sateuacan dikintun.

Produk utama
Kami ahli kana klep bal, klep gerbang, klep cek, klep dunya, klep kukupu, klep colokan, saringan, klep kontrol. Bahan Utamana nyaéta WCB / A105, WCC, LCB, CF8 / F304, CF8M / F316, CF3, CF3, F4A, F5A, F11, F22, F51 HASTALLOY, MONEL, ALUMINI ALLOY jsb Ukuran klep ti 1/4 inci (8 MM) dugi ka 80 inci (2000MM). Klep kami seueur dianggo pikeun Minyak sareng Gas, Kilang Perminyakan, Bahan Kimia sareng Pétrokimia, Cai sareng Cai Rawa, Perawatan Cai, Pertambangan, Laut, Kakuatan, Industri Pulp sareng Kertas, Cryogenics, Hulu.

Kauntungan sareng tujuan
Newsway Valve dipeunteun pisan di bumi sareng luar negeri. Sanaos aya persaingan sengit di pasar ayeuna, NEWVAY VALVE kéngingkeun pangwangunan anu mantep sareng éfisién anu dipandu ku prinsip ngatur urang, nyaéta dipandu ku élmu & téknologi, dijamin ku kualitasna, taat kana kaikhlasan sareng udagan dina jasa anu hadé .

Kami bertahan dina ngudag kaunggulan, narékahan ngawangun mérek Newsway. Usaha ageung bakal dilakukeun pikeun ngahontal kamajuan sareng pamekaran umum sareng anjeun sadayana.