Pabrik Perminyakan

Kilang minyak bumi ngarujuk kana pepelakan anu ngahasilkeun solar, béngsin, minyak tanah, minyak pelumas, kokol minyak bumi, aspal, sareng étiléna tina prosés sapertos distilasi, katalisis, retakan, retakan, sareng hidrorefining minyak atah sasari tina formasi éta.

Klep anu dihasilkeun ku NEWSWAY sapinuhna tiasa minuhan sababaraha katup anu diperyogikeun ku kilang kilang kanggo nyegah seuneu, ledakan sareng kaayaan bahaya anu sanés sareng mastikeun operasi anu aman tina alat-alat na.

Dina unit kilang, unit anu biasa dianggo sareng pilihan klep saluyu anu dilakukeun ku klep NEWSWAY:

Alat katalitik: klep colokan, klep damping hiji arah, klep kukupu suhu luhur, klep kukupu pneumatik, klep gerbang suhu luhur, klep tahan tahan panas biasana tinggi.

Produksi hidrogén, hidrogénasi, unit reformasi: klep bal orbit, klep kontrol, klep bola dunya tipe Y, klep kukupu hidrolik, klep tekanan tinggi, tekanan biasana langkung luhur tibatan 1500LB.

Alat coking: klep bal dua arah, klep bal opat arah, klep colokan, kalolobaanana dumasar kana klep suhu luhur, bahanna lolobana baja krom-molibdenum. Klep bal segel keras tekanan tinggi, biasana tina 1500 LB dugi ka 2500 LB.

Unit distilasi atmosfir sareng vakum: klep gerbang listrik, didamel tina Chrome molibdenum sareng stainless steel

Alat walirang: klep jaket isolasi utama, klep gerbang jaket, klep bal jaket, klep colokan jack, klep kukupu jaket.

Alat S-zorb: Klep bola segel hese logam, diperyogikeun pikeun dipakena sareng suhu luhur.

Unit polipropilén: klep bal pneumatic stainless steel

Henteu aya alat khusus: utamina ngatur klep: klep kukupu pneumatik, klep bal pneumatik, klep bal ruas pneumatik, klep kontrol dunya sareng sajabina.