Kimia sareng Pétrokimia

NEWSWAY VALVE ngagaduhan kisaran produk anu lega pisan, lumaku pikeun bidang petrokimia. Tina klep manual pikeun pindah klep sareng kaayaan kerja anu sesah, produk kami ngabantosan pikeun ningkatkeun ngahasilkeun sareng reliabilitas produksi, manjangkeun waktos operasi, kirang pangropéa. Salaku tambahan, salaku pemurnian minyak sacara kuat pikeun minyak pikeun ningkatkeun sareng ningkatkeun kualitas produk, sareng KAPARAN BARANG tina tim téknis pikeun ngembangkeun solusi klep anyar dina industri pemurnian sareng petrokimia.

Pasar Aplikasi Utama:

Tutuwuhan Pemurni Minyak

Tutuwuhan Ngolah Gas

Catalytic Cracking, Tutuwuhan Alkylation

Nguburkeun Hydrot, Desulfuration

Produksi aromatik / Polimér produksi

Produk Utama:

Katuhu Seal Valve

Klep Jaket

Klep Cryogenic

Kontrol Valve, Actuated Valve

Casting normal sareng klep ngajalin