Industri Pulp sareng Kertas

Industri pulp sareng Kertas dibagi kana dua bagian: pulping sareng pembuatan kertas. Prosés pulping mangrupikeun prosés anu bahan anu euyeub ku serat sapertos bahan tiasa disiapkeun, masak, nyeuseuh, ngabodaskeun, sareng anu sapertos ngawangun pulp anu tiasa dianggo pikeun pembuatan kertas. Dina prosés pembuatan kertas, bubur anu dikirimkeun ti departemen pulping ngalaman prosés pergaulan, ngalir, mencét, garing, coiling, sareng sajabana pikeun ngahasilkeun kertas anu tos réngsé. Salajengna, unit pamulihan alkali pulih cairan alkali dina minuman keras hideung anu dibuang saatos pulping kanggo dianggo deui. Departemen perawatan limbah ngarawat cai limbah saatos pembuatan kertas pikeun minuhan standar emisi nasional anu relevan. Rupa-rupa prosés produksi kertas di luhur penting pisan pikeun kontrol klep pangaturan.

Alat-alat sareng klep NEWSWAY pikeun industri Pulp sareng Kertas

Stasion pemurnian cai: klep kukupu diaméterna ageung sareng klep gerbang

Lokakarya pulping: klep pulp (klep Gerbang péso)

Toko kertas: klep pulp (Klep gerbang péso) sareng klep dunya

Bengkel pamulihan Alkali: klep dunya sareng klep bal

Parabot kimia: ngatur klep kontrol sareng klep bal

Perawatan limbah: klep dunya, klep kukupu, klep gerbang

Stasiun kakuatan termal: ngeureunkeun klep