Pasar klep industri dina bentuk anu saé dina kuartal kaopat

Dina tilu kuartal kahiji 2016, ékonomi nasional terus tumuh gancang, kalayan tingkat pertumbuhan PDB 11,5%, anu masihan pasar klep bal janten tren anu saé. Nanging, tren panas teuing ékonomi teras-terasan, sareng aya sababaraha masalah anu luar biasa anu tiasa ngajantenkeun ékonomi janten panas teuing, anu kedah diperhatoskeun sacara serius. Dipiharep moméntum pertumbuhan ékonomi gancang dina kuartal kaopat moal robih. Sajauh ngeunaan industri klep, aya seueur faktor anu mangaruhan, anu pantes diperhatoskeun.

Ayeuna, nagara kuring gaduh paménta anu hadé pikeun pembaruan klep sareng pembaruan téknologi. Saatos taun éksplorasi pasar sareng prakték, industri klep kedah janten pelopor anu paling berpengalaman dina ilubiung dina konstruksi. Utamana ku ngenalkeun kabijakan subsidi beuli klep di 2014, tingkat klep di nagara kuring ujug-ujug naék kana tingkatan énggal. Asosiasi Industri Valve China parantos ngajukeun rencana awal pikeun transformasi téknis industri mesin tatanén anu dirojong ku dana hutang nasional di 2008, sareng dipercaya yén dukungan kauangan hutang nasional bakal ditingkatkeun taun payun.

Industry

Tina sudut pandang paménta domestik, aya seueur faktor anu positip, konsumsi-luhur sareng téknologi sareng alat-alat anu dileungitkeun, ngawatesan impor téknologi domestik konci anu parantos ngembangkeun kamampuan, ngabolaykeun kabijakan pengecualian pajak pikeun mesin lengkep sareng peralatan lengkep, nerapkeun pajak insentif sareng pengecualian pajak pikeun komponén konci, sareng nerapkeun insentif pajak ka Cinas klep tambang beurat sareng klep rékayasa. , Alat mesin, sareng alat-alat minyak bumi. Pangwangunan karéta api (kalebet jalur karéta gancang) parantos gancang. Investasi taunan rata-rata di 2007-2010 bakal ngaleuwihan 300 milyar yuan, sareng pangwangunan jalan désa anu énggal bakal investasi langkung ti 400 milyar yuan. , Industri peralatan karéta bakal maénkeun peran hébat dina nyetir; nutup tambang batubara alit sareng ngembangkeun kelompok batubara ageung, ngawangun gugus batubara 5-7 milyar ton, sareng sajabana, bakal nyayogikeun pasar anu lega pikeun pamekaran katup tambang sareng katup tambang batu bara. Salaku tambahan, di pasar luar negeri, ledakan pangwangunan infrastruktur di Afrika, Amérika Kidul, Asia Kidul sareng Éropa Wétan nembé dimimitian, sareng pasarna ageung pisan. Ieu bakal janten pasar konci pikeun perusahaan domestik ngajajah luar negeri kapayunna.

Tina sudut pandang paménta éksternal sareng substitusi impor, Cinaprosés urbanisasi jauh ti lengkep, sareng pangwangunan padesaan anu anyar gancang. Salaku tambahan, produk klep rékayasa domestik parantos ngahasilkeun kamajuan anu hadé dina hal kualitas sareng jasa, sareng ngagantian mérek asing teras-terasan maju. Kusabab kitu, diarepkeun yén tilu taun munggaran masih bakal janten periode pertumbuhan anu gancang dina paménta pikeun klep rékayasa.


Pos waktos: Mei-22-2021