Klep Newsway klep bal suhu luhur

Klep bal suhu Newsway Valve suhu luhur mangrupikeun struktur segel logam, bentuk panyegelan nyaéta logam kana segel logam, cincin segel logam kana segel logam tiasa ditukeurkeun, piring stainless steel sareng cincin segel piring komposit komposit kana segel logam. Salaku tambahan kana drive listrik, klep kukupu anu disegel tiasa disetir sacara manual, cacing gear drive, pneumatik sareng sajabina. Pelat kukupu tina klep bal suhu luhur dipasang dina arah diameter pipa. Dina lorong silinder tina awak klep bal anu diségel, piring kukupu ngawangun cakram muter ngurilingan sumbu, sareng sudut rotasi nyaéta antara 0 ° sareng 90 °. Nalika rotasi ngahontal 90 °, klepna kabuka pinuh.

NSW High Temperature Ball Valve

Mérek dagang NSW parantos disatujuan sareng didaptarkeun ku Administrasi Nagara pikeun Perindustrian sareng Perdagangan Républik Rahayat Cina, klep bal suhu luhur mérek NSW, klep bal dilas. Kalayan langkung ti sapuluh taun produksi sareng pangalaman penjualan, éta mangrupikeun produsen profesional. Parusahaan urang ti casting kasar, produksi jeung pamrosésan, Kalayan hiji-eureun jualan na modél bisnis jasa saatos-jualan, NEWSWAY VALVE SYARIKAT taat kana filsafat bisnis berorientasi jalma, fokus dina profesionalisme, inovasi, jeung kualitas. Produkna 100% mumpuni, kualitas heula, reputasi heula. Éta sadayana pagawé bubut lami urang. Konsép umum NSW, NSW ngagaduhan produksi canggih sareng alat uji coba domestik sareng kakuatan téknis anu kuat. Klep kami ngagaduhan struktur anu wajar, operasi saderhana sareng umur jasa anu panjang. Mangrupikeun produk anu ditingkatkeun tina klep biasa. Klep NSW parantos kéngingkeun pujian ti para pelanggan pikeun kualitas produk anu unggul sareng jasa purna jual anu hadé. Produkna dijual di panjuru dunya, sareng aranjeunna dipilih pikeun raoseun. Pamaké NSW ngagaduhan departemén jasa téknis di panjuru dunya. NSW bakal nyayogikeun anjeun produk kualitas luhur, harga preferensial, jasa anu saé, sareng jasa anu tepat waktos sareng éfisién. Milih NSW kanggo mésér klep.


Pos waktos: Jun-02-2021