Prinsip kerja klep bal listrik

Klep bal listrik ngagaduhan tindakan muter 90 derajat. Awak hayam jago nyaéta buleud kalayan bunderan ngalangkungan liang atanapi saluran anu ngalirkeun sumbu na. Klep bal utamina dianggo dina pipa salaku klep bal listrik pikeun neukteuk, ngadistribusikaeun sareng ngarobih arah aliran sedeng. Éta ngan ukur kedah muterkeun 90 derajat sareng torsi alit pikeun nutup pageuh. Klep bal paling cocog pikeun dianggo salaku klep saklar sareng tutup. Kamekaranana parantos ngararancang klep bal pikeun throttle sareng ngendalikeun aliranna, sapertos klep bal bentuk V. Karakteristik utama klep bal listrik nyaéta struktur kompak na, panyegelan anu dipercaya, struktur saderhana sareng pangropéa anu merenah. Permukaan sealing sareng permukaan buleud sering dina kaayaan anu katutup, anu henteu gampang dibor ku medium. Gampang dioperasikeun sareng dijaga. Éta cocog pikeun cai, pangleyur, asam sareng gas alam. Sedeng damel ogé cocog pikeun médium kalayan kaayaan kerja anu karasa, sapertos oksigén, hidrogén péroxida, metana sareng étiléna, sareng sajabana, anu seueur dianggo dina sagala rupa industri. Awak klep bal tiasa integral atanapi digabungkeun.

NSW Electric ball valve

PRINSIP

Klep bal listrik mangrupikeun gabungan tina klep bal tipe-plug sareng aktuator listrik. Struktur awak klep bal mangrupikeun spol anu muterkeun 90 derajat. Aktuator listrik masukan sinyal standar tina 0-10 mah. Grup motor nyetir roda gigi sareng torsi sudut cacing. Saluyukeun klep sareng kotak saklar. Kagunaan na utamina dihasilkeun ku jumlah operasi arus sareng pangaluyuan.

KOMPOSISI

Aktuator listrik anu biasa dianggo kalebet multi-turn, single-turn, cerdas, actuators saparapat-turn, actuators listrik-stroke linier, actuators explosion-proof, sareng aktuator ukuran leutik. Klep bal utamina kalebet klep bal anu ngambang, klep bal tetep, klep bal bentuk O, klep bal bentuk V, sareng klep bal tilu arah. Eksekusi sareng konfigurasi klep bal babarengan tiasa ngahasilkeun produk anu dirobih. Anjeun ogé tiasa nambihan kotak kontrol pikeun operasi jarak jauh, sareng nambihan aksésoris sanésna ka aktip pikeun ngahontal aplikasi anu langkung fungsional, sapertos nambihan posisér listrik pikeun ngarobih aliran, sareng konverter / posisi posisi klep ayeuna tiasa dianggo pikeun ngendalikeun klep. Indikasi sareng kontrol muka posisi, mékanisme roda tangan tiasa dioperasikeun sacara manual nalika teu aya ayeuna, sareng asesoris anu biasa dianggo kalebet panangan baju insulasi, saklar perjalanan ledakan-buktina, sareng sajabana Pilihan awal tiasa dipilih numutkeun kaayaan damel .

APLIKASI

Rekening klep bal listrik ayeuna parantos seueur dianggo dina minyak, gas bumi, ubar, kadaharan, PLTA, listrik nuklir, listrik, suplai cai sareng drainase, pemanasan, metalurgi sareng industri sanésna, sareng éta mangrupikeun produk mékanis kritis pikeun pangwangunan pertahanan nasional. Éta ogé produk anu peryogi pisan pikeun pangwangunan téknologi. Éta nempatan seueur pangsa pasar, utamina kusabab seueur alesan sapertos fungsi anu kuat, ukuran alit, kinerja anu dipercaya, kapasitas sirkulasi ageung, jalma anu murah sareng murah, sareng kadali jauh tina klep bal listrik. Klep bal listrik sanés ngan ukur throttling, shutting off, cut off, sareng sajabana. Produk anu saé pikeun di-off sareng dialihkeun, atanapi produk anu sengit dina sistem régulasi aliran. Éta ngagaduhan seueur ciri sapertos résistansi tekanan, résistansi suhu, résistansi korosi, résistansi aliran rendah, umur panjang, sareng kisaran aplikasi anu lega.


Pos waktos: Jun-12-2021