Jenis sareng pilihan asesoris klep pneumatic

Dina prosés ngagunakeun klep pneumatik, biasana pikeun ngonpigurasikeun sababaraha komponén bantu pikeun ningkatkeun kinerja klep pneumatik, atanapi ningkatkeun efisiensi panggunaan klep pneumatik. Asesoris umum pikeun klep pneumatik kalebet: saringan hawa, ngabalikeun klep solenoid, saklar wates, posisér listrik, sareng sajabana Dina téknologi pneumatik, tilu unsur pamrosésan sumber udara tina saringan hawa, tekanan ngirangan klep sareng minyak minyak dirakit sasarengan, anu disebat sapotong tilu pneumatik. Hal ieu dipaké pikeun nuliskeun sumber hawa pikeun nyucikeun sareng nyaring alat pneumatik sareng ngirangan tekanan kana alat pikeun nyayogikeun sumber hawa anu dipeunteun Tekanan sami sareng fungsi trafo listrik dina sirkuit.

API602 Globe Valve

Jinis aksésori klep pneumatic:

Aktuator pneumatik bertindak ganda: Kadali dua posisi pikeun muka klep sareng nutup. (Lakonan dobel)

Aktuator semi-balik: klep muka atanapi nutup otomatis nalika sirkuit gas sirkuit dipotong atanapi rusak. (Lalakon tunggal)

Klep solenoid anu dikawasa sacara éléktronik: Klep muka atanapi nutup nalika kakuatan dieusian, sareng nutup atanapi muka klep nalika kakuatan leungit (versi ngabeledug-buktina sayogi).

Klep solenoid anu dikawasa sacara éléktronik: klep dibuka nalika hiji coil énergi, sareng klep ditutup nalika coil sanésna énergi. Éta ngagaduhan fungsi mémori (jinis ex-proof sayogi).

Batesan saklar gema: Pangiriman jarak jauh tina sinyal posisi saklar klep (kalayan jenis ledakan-buktina).

Posisi listrik: Saluyukeun sareng kontrol aliran sedeng klep numutkeun ukuran sinyal anu ayeuna (standar 4-20mA) (kalayan jenis ledakan-buktina).

Posisi pneumatik: Saluyukeun sareng kontrol aliran sedeng klep numutkeun ukuran sinyal tekanan hawa (standar 0.02-0.1MPa).

Konverter listrik: Éta ngarobah sinyal anu ayeuna kana sinyal tekanan udara. Éta digunakeun sasarengan sareng posisi pneumatik (kalayan jenis ledakan-buktina).

Ngolah sumber udara tilu-bagian: kalebet tekanan udara ngirangan klep, saringan, alat kabut minyak, stabilisasi tekanan, beberesih sareng pelumasan bagian anu ngalir.

Mékanisme operasi manual: Kontrol otomatis tiasa dioperasikeun sacara manual dina kaayaan teu normal.

Pilihan asesoris klep pneumatic:

Klep pneumatik mangrupikeun alat kontrol otomatis kompléks. Éta diwangun ku sababaraha rupa komponén pneumatik. Pangguna kedah ngadamel pamilihan detil numutkeun kabutuhan pangabutuh.

1. Aktuator pneumatik: ① jenis akting ganda, ② jenis akting tunggal, specifications spésifikasi modél, ④ waktos aksi.

2. klep solenoid: valve klep tunggal solenoid control, ② klep solenoid kadali ganda, voltage tegangan operasi, ④ jenis ledakan-buktina

3. Sinyal umpan balik: ① saklar mékanis, switch saklar caket, ⑧ sinyal arus kaluaran, ④ nganggo tegangan, ⑤ jenis ledakan-buktina

4. Posisi: ① posisi listrik, ② posisi pneumatik, signal sinyal ayeuna, signal sinyal tekanan udara, converter konverter listrik, ⑥ jenis ledakan-buktina.

5. Bagéan tripel pikeun panataan sumber udara: ① tekanan tapis ngirangan klep, alat kabut minyak.

6. Mékanisme operasi manual.


Pos waktos: Mei-13-2020