Wilujeng sumping di halaman wéb anyar VALVE NEWSWAY

Supados langkung saé nunjukkeun produk VALVE GABUNGAN urang pikeun palanggan énggal sareng lami, perusahaan kami parantos langkung ngapdet deui halaman wéb kami. Upami anjeun ngagaduhan saran, punten titipkeun pesen pikeun masihan terang ka kami sareng kami bakal langkung ningkat.

Produk sareng inpormasi perusahaan:

Klep bal, Klep Gerbang, Klep GLOBE, Klep Cek, Klep CRYOGENIC, API602 KAPALINGAN KULIT, KAPAL KEMBANG, KATOLAN TANGKUNG, PANGSANG, KONKTOR KONTROL

API602-piston-check-valve

Diaméter nominal: 1/2 "-18" (DN15-DN1200)

Tekanan nominal: KELAS 150- KELAS 2500

Bahan klep:

Ditempa (A105, A182 F304, F304L, F316, F316L, F51, F53, A350 LF2, LF3, LF5,)

Casting (A216 WCB, WC6, WC9, A350 LCB, A351 CF8, CF8M, CF3, CF3M, A995 4A, A995 5A, A995 6A), Alloy 20, Monel, Inconel, Hastelloy, Cast Iron, Ductile Iron

Sambungan Akhir: (FF, RF, RTJ, SW, NPT, Wafer, BW, Lugged)

- Flange Tungtung ka ASME B16.5, ASME B16.47

- Soket Weld Tungtung ka ASME B16.11

- Butt Weld Tungtungna ka ASME B16.25

- Screwed Ends ka ANSI / ASME B1.20.1

Standar:

Klep bal: API 6D, ISO 14313, API 608, ISO 17292, BS 5351, DIN 3357

VALVE GATE: API 600, ISO 10434, API 603, BS 1414, DIN 3352

Klep GLOBE: BS 1873, DIN 3356

PITONGKAP: BS 1868, API 594

Klep BUTTERFLY: API 609, MSS SP-67/68, ISO 17292, EN 593

API 602 DIPAPAR Klep Steel: API 602, BS 5352, ISO 15761

Klep CRYOGENIC: BS 6364


Pos waktos: Mei-13-2020