Pelestarian sareng ngagantian pakét klep API 600 Gate Valve

Cara neundeun paking klep:

Nu ngeusian proyék ieu biasana diwangun ku dua matéri ieu: PTFE sareng grafit lemes.

Nalika disimpen, disegel dina kantong atanapi kotak. Simpen rapih dina gudang anu garing sareng berventilasi, hindarkeun sinar panonpoé. Nengetan ventilasi nalika disimpen jangka panjang, sareng kontrol suhu titik panyimpenan supados henteu ngaleuwihan 50 ° C pikeun nyegah lebu anu kaleuleuwihi. Upami lebu anu napel dina permukaan pangeusi dipiceun sareng dianggo, usap ku kaén anu bersih.

Metode ngagantian klep klep:

图片1

Segel pengepakan disusun sapertos kieu: 1). Pakét komprési nut, 2) ayun baud, 3) pin Fix, 4) Pakét, 5) Pakét leungeun baju, 6) Pakét tekanan plat (sakapeung 5 jeung 6 mangrupakeun bagian integral nurutkeun kapang jeung ditangtukeun ku kaayaan kerja béda, fungsi sakabéh sarua jeung pamisah)

 

Léngkah-léngkah ngagantian segel pengepakan sapertos kieu:

1. Anggo rengkuh pikeun ngaleungitkeun 1) nut komprési bungkus sareng naékkeun 5) lengan pencét bungkus sareng 6) pelat pers kemasan, nyésakeun rohangan pikeun operasi ngaganti bungkus.

2. Anggo obeng datar-sabeulah atanapi potongan logam strip séjén pikeun nyabut bungkus aslina sareng ngagentos nganggo anu énggal. Upami pengemasan bungkus dianggo, nalika masang bungkus énggal, perhatoskeun yén arah motong bungkus kedah kaganggu ku 90 ~ 180 °, sareng sudut anu kalebet kedah diulang pasang. Entong sababaraha tindih dina arah anu sami sakumaha anu dipidangkeun dina gambar;

图片2

3. Saatos masang sajumlah pengepakan, balikkeun 5) kelenjar pengepakan sareng 6) pamasangan plat tekanan bungkus. Nalika masang, perhatoskeun posisi segel bungkus sareng 6 ~ 10mm jero kana tutup klep (atanapi 1,5 ~ 2 kali ketebalan pengemasan) salaku rujukan posisi (Sakumaha ditémbongkeun di handap ieu).

图片3

4. Balikkeun 1). Pamasangan komprési nut, 2) Kencangkan posisi pamasangan sambel gabungan dugi ka ngahontal 20% komprési bungkus.

5. Saatos ngaléngkahkeun léngkah-léngkah di luhur, laksanakeun pamariksaan konci dina klep anu parantos ngagentos paking dina panggunaan salajengna pikeun ningali naha perlu ningkatkeun preload pengepakan.

 

Babasan: Pitunjuk pikeun ngencarkeun deui sareng ngagantian tina paking dina tekenan.

Operasi ieu mangrupikeun operasi anu bahaya. Punten entong coba aranjeunna enteng upami henteu diperyogikeun. Punten lereskeun nuturkeun dokumén panduan ieu salami léngkah-léngkah operasi:

1. Operator kedah ngagaduhan pamahaman anu tangtu ngeunaan mesin sareng klep. Salaku tambahan kana alat mékanis anu diperyogikeun, operator kedah nganggo sarung insulasi panas, pelindung wajah, sareng helm.

2. klep kabuka dibuka dugi segel luhur klep pinuh efektif. Dasar penilaian nyaéta mékanisme operasi klep teu tiasa deui angkat batang klep, sareng teu aya sora anu henteu normal dina batang klep.

3. Operator kedah aya di sisi posisi segel bungkus atanapi posisi sanés anu teu tiasa diproyeksikeun. Dilarang pisan nyanghareupan posisi pengepakan. Nalika pengemasanna kedah diperketat, anggo rengkuh pikeun ngencangkeun 1) Ngemut komprési kacang, 2 ~ 4 huntu, kadua sisi kacang komprési bungkus Kedah dieksekusi, henteu ngan ukur hiji sisi.

4. Nalika bungkus kedah diganti, anggo rengkuh pikeun ngaleutkeun 1) Paké komprési kacang, 2 ~ 4 huntu, nut komprési bungkus dina dua sisi kedah dilaksanakeun sacara bergantian. Salami periode ieu, upami aya réspon anu teu normal tina batang klep, langsung lirén sareng atur deui kacang, teraskeun Operasi mékanisme operasi klep saluyu sareng prosedur dina léngkah 2, lengkepan segel dina batang klep dugi ka épéktipna, sareng teraskeun ngagentos bungkus. Pek ngagantian dina tekenan henteu kéngingkeun lengkep diganti kecuali kaayaan khusus. Kuantitas ngagantian 1/3 tina total pengepakan. Upami mustahil pikeun nangtoskeun, tilu bungkus luhur tiasa diganti. Saatos instalasi réngsé, balikeun deui pamasangan 5 pakét pencét lengan sareng 6 piring pencét press. Nalika masang, perhatoskeun posisi segel pengepakan sareng 6 ~ 10mm jero kana tutup klep (atanapi 1,5 ~ 2 kali ketebalan bungkus) salaku rujukan posisi. Balikkeun 1). Pamasangan komprési nut, 2) Kencangkan posisi pamasangan sambel gabungan janten 25% tina komprési maksimal dina pengepakan. Upami teu aya kabocoran dina bungkus batang klep handapeun, éta parantos réngsé. Upami aya kabocoran, turutan prosedur dina léngkah 2 sareng 3 pikeun ngencangkeun.

5. Sadaya léngkah operasi di luhur ngan ukur pikeun ningkatna katup angkat batang sapertos: ningkatna klep gerbang gagang, klep gagang gagang naék, sareng sajabana, henteu lumaku pikeun gagang poék sareng klep gagang henteu diangkat sapertos: klep gerbang batang poék, poék gagang eureun klep, klep kukupu, klep bal sareng sajabina.


Pos waktos: Jun-30-2021